Home » Lid worden

Actueel weer

Lid worden

Draagt u IJsclub De Telegraaf ook een warm hart toe, wilt u ook dat er bij vorst en ijs een mooie Ammerse ijsbaan wordt gerealiseerd?

Ja?! Wordt dan lid van IJsclub De Telegraaf!

U bent lid voor:

• leden vanaf 14 jaar: EUR 3,00 per jaar
  • leden onder 14 jaar (t/m 13 jaar): EUR 1,00 per jaar

Bovengenoemde bedragen gelden t/m 31 december 2019. Op de Algemene Ledenvergadering van 30 november 2018 is een contributieverhoging aangenomen welke ingaat vanaf het inningsjaar 2020. Volwassen leden betalen dan EUR 5,00 en junior leden EUR 3,00 per jaar.

Download het inschrijfformulier en lever deze in bij de ledenadministratie of verstuur hem per e-mail naar ledenadministratie@ijsclubdetelegraaf.nl.

Wilt u zich afmelden? Doe dit dan via ledenadministratie@ijsclubdetelegraaf.nl. Afmeldingen die voor 1 september worden doorgegeven gelden voor de huidige jaargang. Afmeldingen welke na 1 september worden ontvangen gaan in vanaf de eerstvolgende jaargang.

Download hier de privacy verklaring