Home » Nieuws » Luuk Kuijlenburg wint allereerste Fiets ‘m d’r in Junior

Luuk Kuijlenburg wint allereerste Fiets ‘m d’r in Junior

Nadat op vrijdagavond 30 augustus de eerste senioren het spits afbeten was het vervolgens op zaterdagmiddag 31 augustus de beurt aan de Alblasserwaardse jeugd van 10 tot 16 jaar. Net als de avond ervoor was ook bij hen de animo zeer groot; 30 waaghaalzen waagden de rit over de smalle plank naar de bel.

Er volgde een zeer spannende competitie en voor de in grote getale opgekomen toeschouwers was er, naast de pijlsnelle jeugd die de bel wisten te laten luiden, ook voldoende te lachen, te ‘oooooh-en’ en ‘aaaaah-en’ om de fietsers die de overkant (net) niet wisten te halen…

Aan het eind van de competitie was het uiteindelijk Luuk Kuijlenburg die als allersnelste de bel had weten laten te luiden. Hij kroonde zich tot allereerste winnaar van “Fiets ‘m d’r in – Alblasserwaard Open Junior’. 

De competitie was zeer spannend en winnaar Luuk had ook maar een fractie van een seconde later de bel moeten laten luiden en hij had de rappe nummers 2 en 3 voorbij moeten laten gaan in de rangschikking… Op plaats 2 eindigde dan ook Tijn van Kooten, gevolgd door Mart van Kooten op plaats 3.

Download hier de privacy verklaring